Het kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer kan moeilijk bestaan. Moderne keuze biedt echter veel oplossingen. In dat artikel leert u hoedanig u dezelfde programma kiest om bestanden naar uw computer dichtbij te zetten – zo welke criteria u zouden zoeken en welke wanneer de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een interessant -programma voordat het online overzetten met bestanden erbij kiezen, zal u op verschillende karakteriseren letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat met je opkomt. We dienen niet dat persoonsgegevens door handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Elke firmex -services dat in deze artikel terechtkomen beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot en met uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp ervoor een bijzonder artikel, enig laat jij de betreffende specialist doen.

Gemak

Dit is dus van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen met een -platform. Deze omvatten functies dat het bestaat van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

U gemak betreffende het opslaan van bestanden – u moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om dossiers rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Door dit te doen, worden vaak aanvullende diensten geïntegreerd.

U moet maximale controle beschikken over over u verzenden ofwel ontvangen betreffende bestanden.

Ingeval het bestand kan terechtkomen bewerkt, moet het jij geschiedenis betreffende het bewerken zijn.

Het is geweldig indien er naast de pc-versie ook beslist mobiele versie komt.

Raden

Iedereen wil het beste tarief kiezen met betere prijs plus niet te dikwijls betalen voordat wat u niet betreffende plan voorkomen te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en enkele niet.

Volledige grootte betreffende downloadbare bestanden

Het wit dat die cijfer toch wel anders is in opslagservices. Ondertussen sommige het toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langer te downloaden, zijn verschillende beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service met Apple is beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een geheel van allemaal Apple-services, dat niet slechts cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het beste voordeel zijn de express synchronisatie met bestanden op alle apparaten, waardoor ze snel open zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het laadstation kan bovendien dienen mits een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te toepassen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft veel coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer van onboarding in uw applicaties door dit product.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om tegelijkertijd te opereren in één bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en jij prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden daarnaast zien in uw map waar ze zijn voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit met het Google-systeem, wat een snelle plus gemakkelijke into met is andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.