waar kan ik een makelaar vinden?

Waar vind ik een makelaar?

In de huidige vastgoedmarkt is het erg moeilijk om goedkope woningen te koop te vinden, maar het is mogelijk. Waar vind ik een makelaar die mij helpt bij het verkopen van mijn goedkope huurwoning? Wanneer u uw eigendom online te koop aanbiedt met de hulp van een makelaar, moet u een aanbiedingscommissie betalen die een percentage is van de verkoopprijs die u krijgt. Hieronder volgen enkele tips om u te helpen een goedkope makelaar te vinden.

* Gemiddelde besparing volgens een landelijk vastgoedmerk. U moet de nationale vergelijkingstools voor onroerend goed, zoals Zillow of Trulia, bekijken om de beste besparingen te krijgen. Nationale vergelijkingssites voor vastgoedmerken tonen meestal de gemiddelde besparingen per buurt, staat of land klik. Dus, in plaats van met één makelaar in zee te gaan, verzamelt u informatie over alle nationale vergelijkingen van onroerendgoedmerken om de best mogelijke makelaar voor uw regio te krijgen.

* Pas op voor makelaars die u een "volgepakt" huis willen verkopen tegen bodemprijzen. De beste manier om makelaars te vinden die een woning voor een bodemprijs willen verkopen, is door te netwerken met verkopers die onlangs hun huis hebben verkocht en naar hun omstandigheden te kijken. Ontdek waarom ze hebben verkocht, hoeveel geld er vooraf is betaald, wat de reparaties kosten en of de verkoper het eigen vermogen uit het huis moest halen. De meeste verkopers geven u deze informatie graag, omdat ze het onroerend goed niet hadden kunnen verkopen als ze minder verdienden dan de vraagprijs. Nadat je alle informatie die je nodig hebt van de verkoper hebt gekregen, bel je de makelaar en vraag je om een eerlijke prijsopgave.

Klik hier om meer te lezen: Vastgoedselect