\"handleiding

Waar heb ik een handleiding voor nodig?

Toen ik voor het eerst met affiliate marketing begon, maakte ik een fout die me honderden dollars heeft gekost en in dit artikel zal ik je vertellen wat het was en hoe ik de fout heb gecorrigeerd. In al mijn jaren dat ik affiliate-producten verkocht, had ik nooit echt nagedacht over het bouwen van een handmatig product, omdat ik het gevoel had dat ik als affiliate rond zou komen door alleen maar bezoekers te trekken en bezoekers om te zetten in verkopen. Maar zoals met alles in het leven, moet je een plan hebben en bij dat plan heb je ook een goede handleiding nodig.

Na een paar maanden in mijn affiliate marketingcarrière begon ik verkeer te krijgen, maar het was lang niet zo goed als voorheen en dat deed me iets beseffen. Mijn verkoopconversies werden niet zo goed als voorheen, dus ik had een handleiding nodig. Ik deed wat onderzoek en ontdekte dat er een zeer goede handleiding beschikbaar is genaamd \ "The Definitive Guide to Online Sales \" van Jeff Czyzewski. Nadat ik een exemplaar van dit boek had gekregen en het had gedownload, merkte ik meteen een verschil in mijn verkoopconversie.

Ik hoefde deze handleiding niet te gebruiken omdat ik uitstekende resultaten behaalde met het verkeer dat ik genereerde, maar ik dacht er wel over om het te gebruiken. Ik ontdekte dat als ik een handleiding zou schrijven met alle informatie die The Definitive Guide erin had, dit mijn bedrijf veel zou helpen. Dus schreef ik een handleiding en publiceerde die onder mijn eigen naam genaamd \ "De ultieme handleiding om winst te maken met digitale marketing \". Na een paar maanden heb ik een nieuwsbrief naar al mijn abonnees gestuurd en tot mijn verbazing zijn mijn aantal gestegen. Dus nu weet ik zeker dat ik een handleiding heb die ik kan gebruiken en aan anderen kan aanbevelen.

Klik op de link: