post

Chip Tuning Your Vehicle is een gangbare praktijk in veel landen over de hele wereld. Het wordt gedaan om de prestaties van de auto te vergroten, die we allemaal weten is erg belangrijk, maar het helpt ook om geld te besparen. Wanneer u dit soort wijziging op uw voertuig installeert, kunt u er zeker van zijn dat de prestaties van uw auto zullen verbeteren. Is chip tuning slecht voor je auto?

Wanneer u enkele wijzigingen aan uw voertuig doet, is er een kans dat er wat problemen zullen zijn en dit is wat er gebeurt met ontstekingstiming, inlaatluchtfilter en een aantal andere dingen. Het extra vermogen van de toegevoegde pk zal altijd meer werk voor de motor betekenen en dus moet u voorbereid zijn op sommige toegevoegde schade en reparaties. De chiptuning bereikt altijd zijn prestatieverbetering door een verbeterde toevoer van lucht en brandstof met minder inspanning.

Dit zijn de twee hoofdtypen die aan uw voertuig zijn aangebracht. Motor mechanische afstemming en motor mechanische tuning. Als u ervoor kiest om de vervanging te doen of de ontstekingstiming te herstellen, de inlaatbuis of het inlaatkanaal in plaats van de volledige mechanische tuning van de motor, dan is het niet mogelijk om het best mogelijke resultaat te verkrijgen, omdat er te veel dingen zijn Met de volledige chiptuning kunt u de meest optimale prestaties van uw motor krijgen, omdat u de maximale brandstof, olie en het verbrandingsproces krijgt.

Soms moet de bougie mogelijk worden gewijzigd, moeten de verbrandingskamers mogelijk worden gereinigd of moeten de zuigers mogelijk een grond plat zijn.

Deze dingen kunnen niet worden gewijzigd als je de chiptuning doet. Als de bougie correct is aangepast, wordt de maximale uitgang verkregen, maar als deze niet wordt aangepast, veroorzaakt deze schade aan de cilinders van de motoren. Het kan ervoor zorgen dat de zuurstof ontsnappen en die ervoor zorgt dat de cilinderkop zich heeft om te corroderen. Dit is een van de problemen die geassocieerd zijn met motorblokkering.

Een van de redenen waarom u problemen zult hebben bij het wijzigen van de timing is omdat u niet weet hoe u de nodige aanpassingen kunt aanbrengen. U kunt uiteindelijk uw voertuig beschadigen als u niet zeker weet hoe u het moet wijzigen. In dit geval moet u de chiptuning gebruiken om de mechanische functies van uw motor te verbeteren door de elektronische besturingseenheid te vervangen of te repareren. De elektronische besturingseenheid (ECU) regelt de verschillende functies van uw motor, zoals ontstekingstiming, inactieve snelheid, gashendel, brandstofverbruik, enz. Als het beschadigd is, kunt u geen betere brandstofefficiëntie van uw voertuig krijgen.

Tijdens het hele proces van motorchip-afstemming moet u ervoor zorgen dat u deze op een juiste manier uitvoert, zodat de prestaties van uw voertuig niet worden beïnvloed. U moet altijd verwijzen naar de handleiding aan u wanneer u uw voertuig start omdat ze u de volledige instructies zullen verstrekken. Voordat u uw voertuig start, moet u de brandstof volledig verbranden en vervolgens alle aansluitingen controleren. U moet ook voorkomen dat u uw reguliere brandstof gebruikt bij het uitvoeren van de chiptuning omdat deze de prestaties van uw voertuig beïnvloedt.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance