post

Bij het grillen van vlees zijn er drie belangrijke stappen om dat vlees perfect te bereiden: omdraaien, draaien en grillen. Elk van deze stappen is even belangrijk als u sappig, smakelijk vlees wilt. In dit artikel laten we je zien hoe je een biefstuk omdraait en de kip in een geweldige marinade verandert.

We zullen ook bespreken hoe we een varkenshaas te grillen en een smakelijke marinade voor varkensribben voorbereiden.

Koop alleen de beste stukken vlees die u zich kunt veroorloven. Selecteer Hoogwaardige bezuinigingen van Flank Steak, Ribeye en T-Bone Steak. Deze stukken bevatten veel extra calorieën en zullen uw eten veel meer smaak geven dan goedkopere stukken vlees. Prik met een vork in het vlees voordat je het op de grill gaat gooien. Dit zal helpen om de sappen in het vlees te verzegelen. Ook als het nog een beetje warm is, stond het te lang op de plank, anders was het gewoon te koud.

De meeste commerciële vleeshandelaars maken bij de verkoop van stukken rundvlees en varkensvlees gebruik van de natte methode. Dit betekent dat ze de sneetjes een nacht in water laten weken om de sappen te verzegelen. Het probleem met deze techniek is dat het duur is en dat veel restaurants er geen gebruik van maken. In plaats daarvan kopen de meeste mensen vlees in de supermarkt en hebben het gedaan zoals ze het leuk vinden, wat niet zo fris is.

Als u vlees grilt, moet u proberen de stukken vlees minimaal dertig minuten te marineren voordat u gaat koken. Voor ribeye doe ik graag een eetlepel olijfolie en wat zout en peper in een zak met ritssluiting, voeg wat tomatensaus toe en laat het een nacht in de koelkast staan. ‘S Morgens spring het gewoon in de marinade, voer de rits van de tas uit en schud dan het mengsel uit, marineer nog een dertig minuten. Zo haal je het meeste uit je biefstuk of ribben. Als je ribben gril, raad ik aan dat je vier tot vijf uur marineert, maar niet ‘s nachts.

Er zijn een paar dingen die alle liefhebbers van rundvlees en varkensvlees moeten onthouden over het koken van rundvlees en varkensvlees.

Allereerst, als u rundvlees of varkensvlees gaat koken, moet u ervoor zorgen dat u uw snit van tevoren koopt, in plaats van een uur ervoor. Op deze manier kunt u de beste snit plukken, zodat deze zo vers mogelijk is. Veel rundvlees- en varkensverkopers hebben vooraf gemaakte platen bij de hand en een eenvoudige zoekopdracht op internet zal die leveranciers lokaliseren.

Steaks zijn gemakkelijk te gaar, dus houd daar rekening mee, evenals de eetlust van uw gasten. Varkensvlees kan op vele manieren worden gedaan, met veel groenten of gewoon met knoflook en uien. Je kunt varkensvlees dagenlang marineren in wijn en azijn, kruiden toevoegen zoals rozemarijn, tijm, enz., En het een paar dagen laten weken in die smaken voordat je besluit het te bakken of te grillen. Natuurlijk is rundvlees hetzelfde verhaal: koop genoeg voor het aantal mensen dat u verwacht op uw feestje, en laat ze een paar dagen marineren, dan roostert het. Als je je steak hebt gekookt, dien je het gewoon met de andere ingrediënten in de marinade, en je hebt een menigte koe.

Bezoek deze website: cooltomeatyou.nl