bitcoins

Hoe werken Bitcoinmeester.nl bitcoins ?

Het concept is gebaseerd op "bitcoins", een naam die wordt gegeven aan een groep van ongeveer 25 bitcoins die via een complexe computerapplicatie op internet zijn uitgegeven. Bitcoins zijn een vorm van virtuele valuta die wordt overgedragen via peer-to-peer-netwerken met behulp van internetprotocollen zoals GPRS en WAP. bitcoins worden steeds populairder vanwege het potentiële overdrachtsgemak dat ze aan consumenten bieden. De technologie is ontwikkeld door een persoon die bekend staat als cryptografie en die momenteel een gevangenisstraf van vijf jaar uitzit voor het verspreiden van verdovende middelen.

De technologie werkt op een PKI-systeem (Public Key Infrastructure). Dit betekent dat in plaats van dat sleutels worden afgedrukt op documenten of sleutels die op elektronische apparatuur zijn gemaakt, bitcoins worden "geslagen" met de hulp van mensen die elliptische curve-cryptografie uitvoeren, via het proces dat bekend staat als "mijnbouw". De miners (of mensen die de mijnbouw daadwerkelijk uitvoeren) gebruiken hun computers om een wiskundig probleem op te lossen, dat een openbare sleutel wordt. De openbare sleutel "bitcoins" wordt vervolgens (digitaal) ondertekend door iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in een uitwisseling, zoals het kopen en verkopen van bitcoins.

Mijnbouw wordt uitgevoerd door een softwareprogramma uit te voeren dat is ontworpen om een wiskundig probleem op te lossen (het "rekenprobleem"). Door de software continu te laten draaien, vindt de computer "mijnwerker" dat er een oplossing (een grote kans) is. Nadat deze is gevonden, gaat hij op zoek naar meer oplossingen en vindt deze als en wanneer het winstgevend is. Dus bitcoins zijn geboren – en hebben de manier waarop we vandaag leven getransformeerd.

Site bezoeken voor meer info: https://bitcoinmeester.nl/