post

Wat is het beste bullet journal? Is het degene die het meeste kost? Of degene die de minste ruimte inneemt? U kunt al deze dingen hebben, maar het belangrijkste is dat u iets krijgt dat precies bij u past.

Er zijn deskundige bullet-journals beschikbaar, maar bedenk dat het veel belangrijker is om een tijdschrift te selecteren dat je echt leuk vindt. Het kan uw bullet journaling-sessies nog specialer maken, vooral als u gekleurde pennen en gekleurde pagina’s gebruikt. Dit zijn de soorten dingen die takenlijsten beter maken.

De beste bullet-journals zijn er in vele vormen, maar degene die ik erg leuk vind, zijn die met voldoende schrijfoppervlakken voor mijn potloden en indexkaarten, maar toch groot genoeg voor mijn hele notitieboekje. Bovendien moeten ze kleine hoeveelheden van uw schrijfbenodigdheden zoals gekleurde pennen, losbladig papier en zelfs uw mobiele telefoon (als u die gebruikt) kunnen meenemen.

De klein genoeg schrijfoppervlakken maken het veel gemakkelijker om te schrijven wanneer u onderweg bent.

Ze stellen je ook in staat om op één plek te schrijven, zonder dat je je voorraad hoeft te controleren. Dit betekent dat u niet van de ene notebook naar de andere springt en ook geen van uw voorraden verspilt.

Bullet journals zijn er in veel verschillende kleuren, designs en formaten, maar er zijn maar een paar dingen die ik erg leuk vind. Een daarvan is een bullet journal met gelinieerde pagina’s. Ik vind dat gelinieerde dagboek gemakkelijker om in te schrijven en comfortabeler in het gebruik. Als ik in een andere kleur wil schrijven, of iets wil doen dat niet normaal voor me is, kan ik dat gemakkelijk doen. Ook hebben de bullet journals die ik heb gehad altijd de juiste maat en ruimte voor mijn pennen, blocnotes, potloden, etc.

Een ander ding dat ik erg leuk vind, is de manier waarop ik op sommige bullet journaling-websites de ruimtes kan invullen die ik heb gemaakt. U kunt de ruimtes invullen door wat onderzoek te doen om erachter te komen welk type ruimtes uw favoriete plekken gebruiken. Hierdoor kan ik nog sneller aan de slag, aangezien ik precies weet wat ik nodig heb. Ik ben dol op deze websites omdat je ook zelf aan de slag kunt en gaandeweg geld kunt besparen.

Het laatste dat ik erg leuk vind, is de manier waarop veel mensen bullet journaling op internet gebruiken. Er zijn talloze verschillende manieren om een bullet journal-notitieboek online te gebruiken, zoals het dot grid-dagboek of het notitieboek met één vel. Wat ik leuk vind aan dit soort websites, is dat het gemakkelijk is om aan de slag te gaan en er doorheen te navigeren. Bovendien, als u niet weet wat voor soort bullet journaling-methode u wilt proberen, kunt u altijd een voorbehoud maken bij emptor. Dat betekent dat wat u ook gebruikt om uw notitieblok te maken, u ook gaat doen, en dat zal uw beslissing zijn.

Meer informatie hier MyLovelyNotebook